Om Mig


STARSIDAN

 

Välkommen till min webbplats  

 

 

Jag heter Johan och har ett brinnande intresse för snöskotrar , därav mitt lilla försök att göra en hemsida och försöka hålla den vid liv också .

Har hafft detta intresse sen 6 års ålder , men det har väll avtagit o lugnat ner sig lite ju äldre man blivit , men barna sinnet har jag kvar, skillnaden är väll mellan små pojkar o stora att leksakerna blir dyrare.

Körde min första Drag Racing tävling 1994 , och har sedan dess rullat på , kört 600, 800 standard , Improv Stock 1000 och nu kör jag Pro Stock , resultaten är blandad , en del pokaler har det blivit , 1a 2a 3a och givetvis mycket sämre resultat också, det bästa resultatet var väll 2002 då jag vart SM-2a i Pro Stock.

Jag är född 1966 , uppväxt på Södermalm i Sundsvall , bodde där tills 20 års åldern då jag flyttade runt lite i stan innan jag landade i Matfors med familj , så jag är ingen Matforsbo , utan stadsbo , bor inte direkt i Matfors heller, utan en bit Öster om Matfors , Långsjön heter det.

 

Jobbar som Service/Montör , vilket innebär att min tid för intressen och familj blir begränsad då jobbet innebär många resdagar med övernattningar , så det kan bli stressigt o ont om tid i mellan åt.